Beghler
Your Cart

LT65-05030

LT65-05030
LT65-05030
LT65-05030
Risi
LT65-05030
LT65-05030
LT65-05030
Watt: 50W
Ngjyra: 6400K
Fuqia ndriçimit: 3500lm
Bateri: Lithium
Senzor: motionsensor
Përmasat: 227mmx295mmx43mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e hirtë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëpër parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.