Beghler
Your Cart

LT64-09812

LT64-09812
LT64-09812
LT64-09812
Risi
LT64-09812
LT64-09812
LT64-09812
Watt: 400W
Ngjyra: 4200K
Fuqia ndriçimit: 40000lm
Përmasat: 599mmx442mmx62mm
Volt: 185-265V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e hirtë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madh në ambiente të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëpër parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A .