Beghler
Your Cart

R50.000.000.AYE27

R50.000.000.AYE27
R50.000.000.AYE27
Risi
R50.000.000.AYE27
R50.000.000.AYE27
Watt: 1x60W
Fyti: E27
Volt: 220-240V
Përmasat: 480mmx715mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e zezë
Modeli: projektues
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Project të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.