Beghler
Your Cart

Q33.000.000.AXH1L

Q33.000.000.AXH1L
Q33.000.000.AXH1L
Q33.000.000.AXH1L
Risi
Q33.000.000.AXH1L
Q33.000.000.AXH1L
Q33.000.000.AXH1L
Watt: 1x50W
Fyti: E27
Tipi: LED
Ngjyra dritës: 4000K
Volt: 220-240V
Përmasat: 330mmx520mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e zezë
Modeli: projektues
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Project të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.