Beghler
Your Cart

V50.361.A10.LXH1L

V50.361.A10.LXH1L
V50.361.A10.LXH1L
V50.361.A10.LXH1L
Risi
V50.361.A10.LXH1L
V50.361.A10.LXH1L
V50.361.A10.LXH1L
Watt: 1x50W
Fyti: E27
Tipi LED
Ngjyra dritës: 4000K
Volt: 220-240V
Përmasat: 745mmx2755mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e hirtë
Modeli: modern
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Moderne të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.