Beghler
Your Cart

P50.361.000.AXH1L

P50.361.000.AXH1L
P50.361.000.AXH1L
P50.361.000.AXH1L
Risi
P50.361.000.AXH1L
P50.361.000.AXH1L
P50.361.000.AXH1L
Watt: 1x50W
Fyti: E27
Tipi LED
Ngjyra dritës: 4000K
Volt: 220-240V
Përmasat: 480mmx3065mm
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: resinë
Ngjyrë: e zezë
Modeli: modern
Garancioni: 5 vite
FUMAGALLI sjellë linjën Moderne të ndriçuesve të cilët montohen mbi tokë, gjejnë përdorim si ndriçim i jashtëm për kopshte dhe parqe.