Beghler
Your Cart

LT50-09622

LT50-09622
LT50-09622
LT50-09622
LT50-09622
LT50-09622
LT50-09622
Watt: 200W
Ngjyra: 5000K
Fuçia ndriçimit: 18000lm
Përmasat: 1045mmx73.5mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LED LAMBARIO, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në hapësira me tavane të larta si depo, fabrika, indurstri... Duke pasur parasysh kualitetin e lartë, këta ndriçues janë bërë pjesë e pandashme e projekteve të mëdha për ndriçim profesional industrial. Të lehta në montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.