Beghler
Your Cart

LT62-21032

LT62-21032
LT62-21032
LT62-21032
LT62-21032
LT62-21032
LT62-21032
Watt: 10W
Ngjyra: 6400K
Fuçia ndriçimit: 800lm
Senzor: Po
Përmasat: 88mmx125mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: xham dhe alumin
Ngjyrë: e hirtë
Garancion: 2 vite
Ndriçuesit LAMBARIO LED reflektor, rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëper parkingje, në oborre, salla sportive, fusha futbolli, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
Si produkt LED, kursejnë energji deri në 80% , rangohen në kategorinë e klasit të parë A.