Beghler
Your Cart

LT01-1201

LT01-1201
LT01-1201
LT01-1201
LT01-1201
LT01-1201
LT01-1201
Watt: 1x36W

Përmasat: 1200mmx58mm
Volt: 220-240V
Shkalla mbrojtëse: 65 IP
Materiali: termoplastikë dhe alumin
Ngjyrë: e bardhë
Garancion: 3 vite
Shtëpizat për gypa të ndriçuesve LAMBARIO rezistentë ndaj ujit, gjejnë përdorim të madhë në ambinete të hapura me lagështi. Kryesisht përdoren në mure ose tavane nëper parkingje nëntokësore, në fabrika apo industri. Të lehta ne montim, me dizajn estetik.
!!! Vini re ndriçuesi nuk posedon poçin, ju duhet të shtoni edhe poçin.