Beghler
Your Cart

L124-10

L124-10
L124-10
L124-10
L124-10
L124-10
L124-10
Watt: 3W
Ngjyra dritës: 3000K
Fuçia ndriçimit: 330lm
Volt: 220-240V/12V
Përmasat: 420mmx60mm
Kontroller: Jo
Dimmable : Jo
Materiali: alumin
Ngjyrë: e zezë
Garancioni: 2 vite
LAMBARIO me linjën Moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Ndriço me thjeshtësi dhomën e gjumit apo dhomat e motelit.
LAMBARIO LED radhiten në ndriçuesit më ekonomik në treg. Ndriço më shumë dhe shpenzo 80% energji elektrike më pak!