Beghler
Your Cart

LD02-00800

LD02-00800
LD02-00800
LD02-00800
LD02-00800
LD02-00800
LD02-00800
Watt: 8W
Ngjyra e dritës: 3000K
Fuçia e ndriçimit: 800lm
Volt: 220-240V /12V
Modeli: katror
Materiali: Termoplastikë
Ngjyra: e bardhë
Përmasat: 120mmx95mm
Garancion: 2 vite
Spotet LED LAMBARIO janë me dizajn delikat, forma të përsosura dhe material të kualitetit të lartë, duke ndriçuar dhe zbukuruar ambientet e mbrendshme, qoftë mbrenda shtëpisë, banakut, restaurantit, kafeterisë apo çdo ambienti ku mund të përdorni spotet për dekorim dhe ndriçim.