Beghler
Your Cart

Ndriçues të shinave

Watt: 20W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 1500lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e bardhë Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30° Përmasat: 120mmx200mmx70mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambient..
Watt: 7W Ngjyra: 6400K Fuqia ndriçimit: 500lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e bardhë Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30° Përmasat: 120mmx105mmx59mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente ..
Watt: 7W Ngjyra: 4000K Fuqia ndriçimit: 500lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e bardhë Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30° Përmasat: 120mmx105mmx59mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente..
Watt: 7W Ngjyra: 3000K Fuqia ndriçimit: 500lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e bardhë Materiali: Alumin Këndi ndriçimit: 30° Përmasat: 120mmx105mmx59mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente ..
Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: mbrenda murit Garancioni: 5 vite Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon...
Module me shina Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 170x100mm Materiali: Plastikë dhe bakër Forma: rrethore Garancioni: 5 vite Modeli: mbrenda murit..
Konektor (lidhëse) e shinave Fazat: Dyfazor Ngjyrë: e bardhë Përmasat: 105x105x17mm Materiali: Platikë dhe bakër Forma: X Garancioni: 5 vite..
Shina 1 metërshe Fazat: Dyfazor Ngjyra: e bardhë Materiali: Alumin dhe bakër Modeli: jashtë murit Garancioni: 5 vite Shinat LAMBARIO janë risi në treg, kompletohen me ndriçuesit për shina, duke ua lehtësuar dhe thjeshtësuar montimin dhe ndriçimin e hapësirës që ju rrethon...
Fyti: GU10 Fazat: Dyfazor Ngjyra materialit: e bardhë Përmasat: 100mmx55mmx30mm Volt: 220-240V Garancion: 5 vite Lambario prezanton në treg ndriçuesit për shina me dizajn të veçantë, të cilët gjejnë përdorim të madh në ambiente të mbrendshme. Kryesisht përdoren në butiqe, duke fokusuar ndr..
Watt: 30W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 2400lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e zezë Këndi ndriçimit: I ndryshueshëm 25°, 35° dhe 45° Përmasat: 140mmx75mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambin..
Watt: 20W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 1600lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e zezë Këndi ndriçimit: I ndryshueshëm 25°, 35° dhe 45° Përmasat: 138mmx60mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambin..
Watt: 20W Ngjyra: 3000K Fuçia ndriçimit: 1600lm Fazat: Dyfazor Tipi LED: COB Ngjyra materialit: e bardhë Këndi ndriçimit: 30° Përmasat: 160mmx65mm Volt: 220-240V Garancion: 2 vite Ndriçuesit LED për shina janë ndriçues, të cilët gjejnë përdorim të madhë në ambinete të mbrendshme. Kryesis..
Prej 1 deri 12 nga 14 (2 faqe)