Beghler
Your Cart

Ndriçues të varur

Watt: 4x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx400mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dh Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo s..
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 1100mmx330mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojl..
Watt: 6x40W Fyti: E14 Volt: 220-240V Përmasat: 550mmx700mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks Ngjyrë: e bardhë, e artë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për ..
Watt: 64W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1790lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 700mmx500mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Ngjyrë: e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx330mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shije..
Watt: 12x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 750mmx750mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri për çdo shij..
Watt: 45W Ngjyra dritës: 4000K Fuçia ndriçimit: 1260lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1100mmx300mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe silikon Ngjyrë: e kaftë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën moderne të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfe..
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 620mmx300mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: Akrilik litar  Ngjyrë: e zezë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojllojshmëri p..
Watt: 1x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 520mmx255mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë dhe e hirtë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojl..
Watt: 4x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 900mmx770mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Ll..
Watt: 3x60W Fyti: E27 Volt: 220-240V Përmasat: 640mmx1000mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e zezë dhe transparent Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. L..
Watt: 16x20W Fyti: G4 Volt: 220-240V Përmasat: 600mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe xham Ngjyrë: e artë dhe e bardhë Garancioni: 5 vite LAMBARIO me linjën klasike të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuancat e perfeksionit ambientit tënd. Llojll..
Prej 1 deri 12 nga 52 (5 faqe)