Beghler
Your Cart

Ndriçues glamuroz

Watt: 2x5W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 550mmx220mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Watt: 72x2W Ngjyra dritës: 3000K/4200K/6500K Fuçia ndriçimit: 7200lm Volt: 220-240V/12V Ngjyrë: e hirtë, transparente Përmasat: 1200mmx410mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe xham Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dr..
Watt: 27x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 21600lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2000mmx800mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: e artë, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi n..
Watt: 2x5W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 800lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 400mmx120mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Watt: 1x10W Ngjyra dritës: 3000K Fuçia ndriçimit: 80lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 500mmx320mm Kontroller: Jo Dimmable : Jo Materiali: inoks dhe akril Ngjyrë: metalike, transparent Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi nuan..
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3300K Fuçia ndriçimit: 5184lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 2600mmx700mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, ari, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi..
Watt: 16x12W Ngjyra dritës: 3300K Fuçia ndriçimit: 4888lm Volt: 220-240V/12V Përmasat: 1200mmx900mm Kontroller: Po Dimmable : Jo Materiali: alumin dhe akril Ngjyrë: e zezë, ari, e bardhë Garancioni: 2 vite LAMBARIO me linjën Glamuroze të ndriçuesve sjellë edhe ndjenjë jo vetëm dritë. Jepi..
Prej 1 deri 7 nga 7 (1 faqe)