BEGHLER

Beghler
Your Cart
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-E27*1SOCKET: E27WATTAGE: E27*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: BLACKGLASS/SHADE COLOUR..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-E27*1SOCKET: E27WATTAGE: E27*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: GOLDGLASS/SHADE COLOUR:..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-E27*1SOCKET: E27WATTAGE: E27*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: BLACKGLASS/SHADE COLOUR..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-E14*1SOCKET: E14WATTAGE: E14*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: GOLDGLASS/SHADE COLOUR:..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-MAX 16 x 40WSOCKET: E14WATTAGE: E14*16ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: CRYSTALENCLOUSER COLOR: GOLDGLASS/SHA..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-E27*1SOCKET: E27WATTAGE: E27*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: BLACKGLASS/SHADE COLOUR..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*17WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*17WLuminous Flux: 2040LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMG..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*27WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*27WLuminous Flux: 3240LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMG..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*9WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*9WLuminous Flux: 1080LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLA..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-G9*2SOCKET: G9WATTAGE: G9*2ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: PLASTICENCLOUSER COLOR: BLACK+GOLDGLASS/SHADE CO..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-E27*1SOCKET: E27WATTAGE: E27*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: BLACKGLASS/SHADE COLOUR..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-.E27*1SOCKET: E27WATTAGE: E27*1ENCLOSURE MATERIAL: ALUMINIUMGLASS/SHADE MATERIAL: GLASSENCLOUSER COLOR: GOLDGLASS/SHADE COLOUR..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*115WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*115WLuminous Flux: 13800LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINI..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*204WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*204WLuminous Flux: 24480LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINI..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*312WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*312WLuminous Flux: 37440LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINI..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*166WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*166WLuminous Flux: 19920LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINI..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*108WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*108WLuminous Flux: 12960LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINI..
BEGHLER-FIXED-LUMINAIRE-LED MAX 2*320WSOCKET: LEDWATTAGE: LED MAX 2*320WLuminous Flux: 38400LUMINOUS COLOR: 3000-4200-6400KENCLOSURE MATERIAL: ALUMINI..

Rreth Nesh

BEGHLER është ndërmarrje e specializuar e shitjes me pakicë dhe shumicë e materialeve elektrike dhe ndriçimit me mbi 15 vjet përvojë në ofrimin e zgjedhjeve të teknologjisë së lartë të ndriçimit në rajon.

BEGHLER ofron një gamë të konsiderueshme të produkteve elektrike që mund të përmbush nevojat e tregut. BEGHLER ka sjell në treg të gjitha produktet mbas testimeve strikte, në mënyrë që të garantojë cilësi dhe siguri. Me ndërgjegjësimin për teknologjitë LED që po rriten vazhdimisht, BEGHLER ka pozicionuar produktet me efikasitet të energjisë LED të top brendeve Beghler dhe Lambario si dhe produkte tjera kyçe të ndriçimit qoftë për shtëpi, zyre, ambient të mbyllur apo atë të hapur rrugor.